Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Rozan
8 maanden geleden

Super bedankt lieve Renate.
Toen we 's avonds thuiskwamen uit het ziekenhuis met onze dochter Mia, ben je nog langs gekomen om ons op weg te helpen voor de nacht.
Geduldig heb je iedere dag onze vele vragen beantwoord en nog extra tips gegeven. Je was een luisterend oor en super verzorgend met alle lekkere hapjes die je weer aanpaste aan onze wensen. Je hebt zowel ons als Mia met veel liefde en kennis verzorgd. Bedankt!

Sabrina
2 jaar geleden

Renate was er vanaf het begin bij, tijdens de geboorte van onze zoon assisteerde ze de verloskundige en daarna hebben we een heerlijke kraamweek gehad! Renate hielp ons bij ons derde kindje weer even helemaal op weg met de borstvoeding en de verzorging van zo'n klein hummeltje. Het was fijn dat ze er ook was voor de andere twee kinderen, die bijna overal bij mochten helpen! Ook het huishouden werd gerund, de visite bediend en ondertussen had Renate het ook door als het iets te veel was voor mij als moeder. Renate is gevoelig en tegelijk relativerend, wat erg fijn kan zijn met al die hormonen in een kraamweek! Het was een heerlijke week, waar we lang van gaan nagenieten!!

Linda, Johan, Jort & Tijn
2 jaar geleden

Super fijne kraamtijd gehad met Renate. Renate is kundig en werkt hard, maar buiten dat was het ook gewoon gezellig. Ik voelde me echt in de watten gelegd en heb genoten van de ontbijtjes op bed, het fruit en de gezellige koffie momenten. Ook de rest van het gezin werd niet vergeten en onze zoon van 2,5 heeft ook enorm van de kraamweek genoten. Helpen met badderen, stofzuigen en beschuitjes smeren, maar ook gezellig tekenen en voorlezen. Nu, zes weken later, heeft hij het nog steeds over "Inate". Omdat het ons tweede kindje was, was het niet helemaal onbekend, maar Renate had toch veel goede tips en adviezen. Als ik de kraamtijd van de eerste over kon doen zou ik het wel weten... Nogmaals bedankt, Renate!

Jeroen, Simone en Julia
2 jaar geleden

Renate heeft ons geweldig geholpen en begeleidt tijdens de kraamweek. Na een heftige bevalling was alles nieuw en merkte dat ik als moeder het een spannende en heftige taak vond. Met borstvoeding had Renate allerlei tips en gaf mij vertrouwen dat ik het kon. Ik ging mij steeds beter voelen en vond het enorm gezellig dat Renate er was. We hebben veel gelachen waardoor ik mij zo vertrouwd voelde. Ik kan mij geen betere kraamverzorgster wensen dan Renate! Ik mis nu nog steeds de koffietijd in de ochtend samen!

Lieve Renate, ga zo door en wie weet tot in de toekomst.

Liefs Jeroen, Simone en Julia

Nathalie en Jordy
2 jaar geleden

Renate heeft ons geweldig ondersteund en verzorgd in de kraamweek. Na twee hectische dagen in het ziekenhuis was het echt een verademing om door Renate begeleid te worden. Ze is niet alleen heel kundig - of het nou om borstvoeding gaat of de verzorging van ons zoontje Lev - maar weet thuis ook perfect de juiste balans te vinden. Haar aanwezigheid hebben we als enorm fijn ervaren, rustig en zorgzaam. Ze voelde veilloos aan wat wij nodig hadden en wanneer. Voor al onze vragen als nieuwe ouders konden we bij Renate terecht en haar begeleiding in het geven van borstvoeding was ook goud waard. Mocht er een tweede komen dan kloppen we gelijk weer bij Renate aan!

Julia
3 jaar geleden

Renate heeft bij de geboorte van onze beide kinderen gekraamd. Wat een bijzonder mooie kraamweken waren dit! De gezellige momenten samen, de goede adviezen, de heerlijke broodjes en niet te vergeten de heerlijke fruithapjes! Renate zorgde er niet alleen voor dat de wasjes bleven draaien, maar ook dat mijn man en zoontje niets tekort kwamen! s’ Middags tijdens ons slaapje, maakte jij alles netjes. Wat kon ik genieten van een heerlijk schoon bed, de kopjes thee en vooral de gezellige momenten samen. Je wist mij goed te peilen en gaf mij nét even die ene tip die ik nodig had! Ik kan nog steeds heimwee naar deze mooie kraamweken krijgen :-). Renaat je bent een TOPPER!

Anita
3 jaar geleden

We willen je op deze manier nogmaals bedanken voor de fijne kraamweek die we gehad hebben. Na een paar dagen in het ziekenhuis kwamen we bij jou in een heerlijk warm bad thuis. Ook grote zus Fenna vond het erg fijn en leuk dat je er was en dat is als moeder echt een heel fijn gevoel. Dankzij jou hebben wij een gezellige en ontzettend goed verzorgde week gehad.

Annet
3 jaar geleden

Als ik terug kijk naar mijn kraamrijd waarbij 'tomate' (zo werd Renate door mijn dochter genoemd) bij ons was, dan kijk ik terug op een zeer bijzondere tijd. Ik heb ervaring met twee andere kraamhulpen maar met Renate was het anders. Renate hoor je niet. Ze is de rust zelve in een hectische en bijzondere week. Ze regelt de boel, doet ongemerkt wasjes, maakt heerlijke dingetjes en ze snapt wat je nodig hebt. Voor mijn dochter was ze ook zo super lief. Ik zal dit nooit vergeten lieve Renate. Heel veel succes met Puur en passie!