Even voorstellen

Mijn naam is Renate van Bekkum, 37 jaar oud en woon in Heemskerk. Getrouwd en moeder van 2 kinderen van 11 en 15 jaar oud. 

Sinds 2003 ben ik werkzaam in de kraamzorg en ik doe dit nog steeds met veel plezier! Na mijn MDGO-Verzorgende opleiding ben ik direct fulltime gaan werken in de regio Haarlem. Toen de oudste geboren werd kon ik mijn werk niet meer goed combineren met mijn gezin.

Ik vond gelukkig een collega waarmee ik in duo vorm kon werken en zo hebben we heel fijn samengewerkt voor ongeveer 10 jaar. 

Toen de jongste  wat ouder werd en ik daardoor steeds flexibeler, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik vond dat in 2017 bij een zelfsturend team in Heemskerk. Ontzettend leuk vond ik het om met elkaar te bepalen hoe je alles regelt vanaf de inschrijving tot de kraamweek. Zelf met de gezinnen kijken naar hoeveel zorg er nodig is en de werktijden af te spreken. Maar ook zorgen dat je geschoold blijft en up-to-date in de veranderingen in de geboortezorg.

Ik kwam ook weer in een ander werkgebied te werken en daardoor leerde ik ook andere verloskundigen kennen. We werkten nauw samen met de verloskundigen van Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest. Dit was de uitdaging die ik zocht, maar helaas moest het team door personeels tekort stoppen nadat ik hier 1 jaar werkte.

Doordat ik zoveel geleerd had, had ik niet meer de behoefte om terug te gaan naar een grote organisatie. Maar wat dan? Het werk was nog steeds datgene wat ik echt leuk vind om te doen. Ik kwam in aanraking met een groep zelfstandige kraamverzorgenden. Ik ben met ze in gesprek gegaan en wist eigenlijk direct dat dit was hoe ik verder wilde gaan in de kraamzorg. Verder als zelfstandige, maar wel aangesloten bij een groep collega's zodat je kunt terugvallen op elkaar als dat nodig is. Daarom ben ik aangesloten bij Kraamzorgpartners. En zo begin ik dan aan een hele nieuwe stap: Puur&Passie Kraamzorg!

Ervoor zorgen dat alles reilt en zeilt binnen jullie gezin, de rust bewaken en ondertussen jou en je partner ondersteunen en op weg helpen bij de verzorging van jullie pasgeborene, is wat ik belangrijk vind. Zodat jullie na de kraamtijd met een vertrouwd gevoel samen verder gaan in het ouderschap. Mijn werk is mijn passie en ik doe het met veel liefde en aandacht! Welkom bij

Puur&Passie Kraamzorg!